Wat Doen Wij?

De overheid heeft een budget beschikbaar gesteld voor Gemeente Houten om voor de Houtense jongeren iets te betekenen. Gemeente Houten heeft daarom 'van Houten&Co', 'Theater Aan de Slinger' en 'SHINE' gevraagd om dit te organiseren. Wij willen graag jongeren in het zonnetje zetten en hen ook belonen voor het werk dat ze doen. Zo kun je Crew Member worden en Summer Events Houten helpen door middel van workshops te geven, te helpen met een sportactiviteit of een eigen initiatief uit te voeren. Ben je Crew Member dan kunnen wij jullie vanuit het budget belonen met een bepaald bedrag (minimaal €50,-).

Daarnaast helpen wij ook met workshops organiseren en kun je gratis deelnemen.

Ook organiseren wij met behulp van jullie, de jongeren van Houten, pop-up festivals zoals: buitenbioscoop, silent disco, een rijdende DJ, beach activiteiten.

Wat er gaat gebeuren is afhankelijk van jullie!

Summer Events Houten

Pop-up festival is een naam voor een spontane mini festival. Je moet denken aan een DJ die muziek kom draaien op een plek in Houten waar jongeren naartoe kunnen komen en kunnen dansen en chillen. Dit weet je pas kort van te voren en is ook weer gratis. 

Daarnaast gaat er ook een buitenbioscoop voor jongeren georganiseerd worden bij Theater Aan de Slinger. 

Er zijn ook plannen voor een silent disco maar we moeten ook even kijken of dat praktisch gaat lukken. Jullie kunnen dus via deze site op de hoogte blijven. Ben je zelf een DJ en kan je goed draaien? Wil je meehelpen organiseren? Heb je misschien een eigen idee. Meld je dan bij ons aan door het contact formulier in te vullen!

Pop-up Festivals
Workshops

Er zullen workshops worden georganiseerd. Hiervoor hebben we mensen nodig die een workshop willen geven. Ben jij ergens goed in en wil je dat graag delen? Dat kan. Als workshopleider ben je automatisch crewmember van Summer Events Houten en krijg je daarvoor ook een vergoeding. Ook zullen we op deze site weergeven welke workshops wanneer gegeven worden. Deze zijn gratis te volgen. 

Wil je een workshop geven of volgen? Geef je op bij ons!

Wil je crewmember worden? Dat kan. Je kunt op veel verschillende manieren helpen. Door middel van een workshop te geven in iets waar je goed in bent, denk aan: sport, dans, zang, bootcamp, skateboarden, verven, muziek. Je kunt ook iets organiseren bijvoorbeeld: Een basketbal of voetbal toernooi (vul maar een sport in), wheeliecontest, een talentenjacht, alle ideeen zijn welkom. Wij als organisatie kijken of het uitvoerbaar is. Stel je bent een videograaf en je houdt van editen. Dan kun je van deze momenten een eindvideo maken. Als crewmember krijg je dus ook een beloning ervoor in vorm van een tegoed bon. De waarde daarvan is afhankelijk van je inzet. Dit vinden wij belangrijk! 

Heb je een idee of ben je al bezig met projecten en je wilt daarvoor een beloning ontvangen. Meld je dan bij ons aan.

Crew Member

Copyright © 2020 SummerEventsHouten