Wie zijn wij?

Maurice

van Houten&Co

Cherany

Theater Aan de Slinger

Tushar

SHINE

Ik ben Cherany Emck en ik ben theaterprogrammeur bij Aan de Slinger, het theater in Houten. Met veel plezier boek ik voorstellingen voor in het theater. Het leukste werk wat er is als je het mij vraagt. Sinds een jaar hebben Tushar er ik ook het Jongerenpanel WNTD aan het theater verbonden en organiseren we leuke dingen voor en door jongeren, zoals voorstellingsbezoeken, interviews met artiesten, promo filmpjes en nog veel meer. Iedere jongere in Houten kan zich hierbij aansluiten en zo meedenken en helpen organiseren. 

Met Summer Events Houten willen we graag jongeren de hele zomer door leuke activiteiten bieden. Zo hoeven ze zich niet te vervelen, ontmoeten ze nieuwe mensen en ontwikkelen ze wellicht nieuwe talenten. We moedigen de jongeren aan om met eigen ideeën te komen en zo 'jong' Houten bezig te houden in de zomer. Het draait deze zomer vooral om plezier maken met elkaar.  

Mijn naam is Maurice Thijssen en ik ben jongerenwerker bij van Houten&Co. Wij ondersteunen jongeren bij het zelf organiseren van activiteiten en hun eigen leven. Wij zijn aanwezig op scholen en wijken en hebben een jongerencentrum (ENTER). Het mooie is dat je nu met Summer Events Houten iets kunt doen. Je kunt met een eigen of bestaand idee naar buiten treden en je wordt daarmee ook nog eens beloond! 

Hoi, Ik ben Tushar Changoer en ik ben jongerenwerker en dansdocent bij SHINE (jongerencentrum voor podiumkunsten). Mijn passie gaat uit naar kunst met name dans, film en muziek. Daarnaast vind ik het even leuk om met jongeren te werken, potentie in hen te zien en het eruit te halen. 

Met Summer Events Houten is dit juist mogelijk. Om de jongeren te activeren en motiveren om leuke dingen te gaan doen. Het is zelfs mogelijk om wat extra centjes te verdienen. Ik zou dit sowieso doen. Een mooie kans om dingen te ondernemen, uit te proberen of voort te zetten (de activiteiten waarmee je nu eventueel al bezig bent).

Ik houd van gezelligheid en ik denk dat Summer Events Houten een gezellige en zomerse vibe heeft. Wees welkom!

Copyright © 2020 SummerEventsHouten